Pronostic. Eliza Noemi Judeu va fi directoarea Teatrului George Bacovia

Pe planeta Marte, când marţienii intenţionează să aranjeze un concurs, rezolvă totul cu  oralul! Mai exact, dacă ar fi, să zicem, vorba de un concurs cu probă scrisă şi probă orală, la proba scrisă se vor da notele pe bune, iar la oral se vor da nişte note în aşa fel încât să iasă fix cine trebuie. Pentru că „Verba volant, scripta manent”.

Mă gândesc că, dacă am fi pe planeta Marte, şi acolo ar exista un Radu Ghelu şi o Eliza Judeu, desigur fără nicio legătură cu cei de pe Pământ, şi dacă comisia ar avea vreun interes să câştige Eliza Judeu, atunci varianta de mai sus ar fi cea mai la îndemână. Pe planeta Marte, comisia marţiană i-ar da lui Ghelu de pe Marte notă mai mare la scris şi vor regla rezultatul din nota la interviu.

Pentru că mâine e marţi, eu mai că aş paria că pe planeta Marte Radu Bogdan Ghelu a pierdut deja.

P.S. Eliza Noemi Judeu (amintită în titlu) nu este cunoscuta actriţă de la Teatrul Municipal "Bacovia" ci este un personaj imaginar de pe planeta Marte. Pentru că doar pe planeta Marte există un teatru numit "George Bacovia" Iar anunţul din site-ul primăriei probabil că tot la planeta Marte se referă: http://www.primariabacau.ro/fisiere/subpagini_fisiere/rezultat.pdf 

Adaugă comentariu nou